Information till föräldrar

Som förälder är det mycket man vill ge sina barn. Det kan vara värdefulla erfarenheter som t.ex, att göra ett roligt jobb där ditt barn växer i självkänsla och får träna sig i att prata med andra människor. Du kanske själv sålde jultidningar när du var liten och minns glädjen i att ha jobbat ihop till premier och egna pengar.

För att ditt barn skall känna att det blir både roligt och lätt att sälja, erbjuder Fem Förlag ett brett utval av böcker från flera förlag. Detta är mycket uppskattat av både våra säljare och deras kunder. Vårt utbud är en bred blandning av roliga jultidningar, gamla klassiker, kalendrar, kort samt bra, spännande och exklusiva böcker.

Roligt, lätt och tryggt att sälja för Fem Förlag
Läs igenom materialet noggrant tillsammans med ditt barn så att jultidningsförsäljningen blir positiv, lärorik och känns trygg för både förälder och barn. Hos oss på Fem Förlag är det en självklarhet att alla barn under 18 år skall ha målsmans samtycke för att sälja jultidningar. Viktigt att du som förälder fyller i namn och adress på beställningen då barnets jultidningspaket levereras till dig.

Fem Förlag har sedan 1973 utvecklats till ett av Sveriges största jultidningsförlag.
Vi har blivit alltmer uppskattade, bland annat för den trygga uppbackningen samt vårt breda urval av premier. Har ni några frågor är det bara att ringa till vår kundtjänst på tel. 031-29 32 00 eller skicka ett mail till info@femforlag.se så hjälper vi gärna till.

Välj premier, pengar eller både och som förtjänst. 
Alla som säljer Fem Förlags jultidningar samlar poäng. Man bestämmer sedan själv hur förtjänsten skall fördelas mellan pengar, premier eller både och. Om man vill använda alla sina poäng till premier går det extra fort att få ihop till sin drömpremie. 

Vårt bästa premiesortiment någonsin. 
Spännande nyheter för både tjejer och killar. Mycket att välja på; nyheter från Apple, airboards, riktigt fina TV-apparater, en vass gamingdator, spelkonsoller, det senaste inom surfplattor och telefoner.

Barn hjälper barn. 
Fem Förlag har stöttat SOS Barnbyar sedan 2006 i deras arbete för världens mest utsatta barn. Sedan några år går vårt bidrag till driften av barnbyn i Bouar och alla som säljer Fem Förlags jultidningar är automatiskt med och bidrar till detta. Vi hoppas och tror att det känns meningsfullt för barn i Sverige att hjälpa utsatta barn i världen. Tack till alla som hjälper oss hjälpa!
Välkommen till Fem Förlag